"Onni"

"Onni"
Onni asuu täällä

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Enää pari viikkoa äitiyslomaan...

Kyllä se näyttää siltä että pitää sinne huhtikuulle pakertaa. Onneks otin pikkasen varhennetulla tän loman alotuksen :D Päivällä kyllä vähän oli sellanen olo että ei meinaa jaksaa etes seistä kun vetää alas päin mutta nyt tuntuu paremmalta. Toisaalta töissä on melkeen helpompi olla kun ei pääse makuuasentoon. Nimittäin liikkuminen sängyssä ja sohvalla (tai niistä nouseminen) tekee kaikista eniten kipeetä. Nyt on viiminen yötyö rupeama ja ihan hyvä niin. Kuitenki hieman jännittää että miten sitä yksin pärjää vaikkei toistaiseksi ongelmia oo ollukkaan.

Tänään on ollu mahassa hiljasempi päivä ja se on aiheuttanu aikamoista levottomuutta. Varsinaista liikelaskentaa näin vuorotyötä tekevänä on hankala tehdä kun ne pitäisi olla joka päivä samaan aikaan. Varsinkin kun siinä suositellaan eka juotavaksi jotain makeeta ja se erityisesti nostaa verensokeria kun tuo raskausdiabeskin on... Yritän tarkkailla nyt extra tarkasti liikkeitä ja jos vielä huolestuttaa niin pakko varata aika neuvlalääkärille tai äitiyspolille.

Tänä viikonloppuna pitää laittaa KELAlle paperit sisään. Periaatteessahan mulla olis keskiviikkoon aikaa mutta en uskalla ihan niin viime tippaan jättää. Näillä näkymin mulle on tulossa vanha pakkaus. Vähän kyllä harmittaa. Ei sillä ettenkö tykkäis 2014 pakauksesta mutta kerkesin jo kuvitella että saisin uuden. Jotenki kyllä pöljää että nyt julkastiin uus pakkaus ja sitte sitä vanhaa on vielä ties kuinka paljon jäljellä. Varsinki ku viime vuonna oli juttua siitä että ne alkaa paremmin niitä tilaileen että sais lähemmäs vuodenvaihdetta sen uuden jakoon. Nyt on kuitenki jo maaliskuu. Joo, hiukka first world problem :D

Tais jonkun verran olla puhetta vauvelin veriryhmästä. Vasta-ainetestissä kävi ilmi että se on positiivinen eli sain viime neuvolassa piikin kankkuun estämään mahdollisia komplikaatioita. SF-mitta menee edelleen yläkäyrän yläpuolella (ylläri pylläri) mutta kasvu on ollut maltillista. Vieä mahtuu omat housut jalkaan. Harmi että samaa ei voi sanoa kengistä. Jotenki puristaa nilkasta ja vasenta jalkaa särkee aina astuessa. Tänään kokeilin lenkkareita tälle keväälle ja ne nyt tuntuu olevan paras vaihtoehto tähän mennessä. Pitäis vielä töihin saada vanhat crocsit ni olis kivempi täälläki liikkua. Toivottavasti kenkien vaihto vaikuttaa positiivisesti myös jalkapohjaan.Tänään tällasta 30+5... Hihii, kohta taas poksuu.

Ps. Lastenhuone edistyy pikkuhiljaa...

2 kommenttia: