"Onni"

"Onni"
Onni asuu täällä

tiistai 25. marraskuuta 2014

Radia pukkaa...

Ohhoh, viime päivityksestä onki vierähtäny jo pari viikkoa... Nistähän sitä nyt sitte alkais... Pitäisköhän tunkee kaikki tähän samaan viestiin vai pätkästä jostain kohti?

Jos vaikka alotellaan sillä sokerirasitustestillä. 

Edellisenä päivänä oli tietenki isänpäivä ja suunnitelmmien mukaan brunssi. Tulihan siinä sitten syötyä ihan kiitettävästi. Illalla ku ajattelin että vois pikkasen ottaa vielä jatkoaikaa ni hokasin että sehän on jo paastoaika alkanu... Tosi kiva ku toiset herkuttelee ja itellä maha kurnii... Mutta kyllähän sitä aina nyt yhen illan pärjää. Ei siinä kiukuttelut auta. Aamulla oli niin jano että oli pakko vetää se sallituu 1 lasi vettä naamaan. Saatiin kyyti aamulla terveysasemalle. Harmi vaan että kuskin piti olla ite seiskalta töissä joten jouduttiin vähän  aikaa ootteleen siinä. Onneks ovet aukes jo pikkasen aiemmin mitä olis pitäny ni riitti yks kävelylenkki. Olis vissiin pitäny vähän kovempaa kävellä ni olis paastoarvo ollu vähän alhasempi :D Otettiin verikoe siinä eka sormesta ja sitten verisuonesta. Sitte litku naamaan. Mulla oli vadelman makunen. Ei mitään ihan ylipahaa. Maistu aika esansiselle ja liian ärtsylle mehulle. Sitte vaan ootteleen. Olin kyllä onnekas ett sain miehen mukaan pitämään seuraa vaikka taisin kyllä olla niin väsyny etten varmaan ollu mitään parasta seuraa. Sitte otettiin vielä 2 näytettä suonestä noin tunnin erolla. Sitte päästiinki kotiin. 

Siihen aikaan mulla vielä tuli aika helposti huono olo ja ku rasituksen jälkeen kävästiin hesellä ni eihän kotimatkasta meinannu tulla mitään. Äkkiä vaan bussiin ja sängynpohjalle. Pikku päikkäreiden jälkeen maailma näytti ihan erilaiseta. Ja pojat oli jättäny mulle eilisiä herkkujaki :D

Vaikka sormesta otettu näyte sano paastoarvon olevan juuri rajalla niin suonesta otettu näyte paljasti arvon oevan hieman korkea. Myös seuraava arvo oli vähän yli sallitun =(. Eipä tämä nyt mikään hirvee yllätys ollut mutta....

Hirveetä googlettelua ja syyllistystä....

Torstaina viimein oli neuvolalääkäriaika. Ei ihan mitä odotin. Heti ekana housut kinttuun ja pöydälle. Ei siinä mitään, alan jo tottua. Samalla pientä jutustelua. En kerkee oikeen sanoo mitään ku lääkäri taivastelee että on niin korkeella ko kohtu että onkohan siellä kaksoset tulossa. Ei meinannu uskoo ennen ku luki koneelta ultraoitajan lausunnon. Hetki meni ennen ku kuulu sydänäänet mutta kyllä ne sieltä napattiin 154 <3 Ei kait siinä mitään... Oli jo melkeen heittämässä mua pihalle ja puhu että mitä seuraavaksi. Sanoin että on jo käyny sokerirasituksessa ja sitte se katto koneelta arvot. 2 oli yli sallitun. Sitte äkkiä th:lle sanoon että hoitaa eteenpäin. Ok. Sitte mulle lyötiin lapu kouraan että ruokapäiväkirjaa pitäis kirjotella. Muhun otetaan sitte yhteyttä jatkosta.

Sitte eka kokonaan vapaa viikonloppu aikoihin... Vai? Menee viikot ihan sekasin :D

Eilen oli tää toinen ultra. Saatiin tarvittava aivokuva. Oli kyllä jännä katella ku siellä se heilutteli jo käsiä ja jalkoja. Pituutta oli tullu kahessa viikossa noin neljä senttiä. Aika huikeeta. Nyt on tiedossa jo aina rakenneultraan. Saatiin vielä tämän vuoden puolelle. Sitte ultraaja laitto viestiä siitä mun radiajasta kun se ei jostain syystä näkyny koneella. Samana päivänä mulle sitte soitettiinki ja aika on ens viikolla. 


Oli mulla kyllä mielessä kirjottaa vielä joulunvalmisteluista mutta ku täss meni aika pitkään ku tn kirjotin ja tässä olis vähän töitäki tehtävänä... Ens yövuoro on maanantai-torstai joten sillon viimeistään seuraavaa päivitystä.

Ps. Ompa vähän tylsän näkönen tää postaus heti ku on enemmön tekstiä... Mitenhän tästä sais sellasen että jaksaa lukee loppuu asti?
 

3 kommenttia:

  1. Raskausdiabetes, lisätietoa mm. tästä terveyskirjaston linkistä http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00168

    VastaaPoista
  2. Jaa, ei näköjään tullu klikattavaksi tuo linkki mutta voi kopsata selaimeen jos kiinnostaa.

    VastaaPoista