"Onni"

"Onni"
Onni asuu täällä

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Liebster Award -haaste

Kiitos This Storyline blogille haasteesta. 
1. Miksi aloitit bloggaamisen?
Tämä ei ole ensimmäinen blogini. Ekasa blogissa on ehkä 2 viestiä ja sen oli tarkotus olla vaan joku paikka missä mihin kirjottelen mitä sattuun. Seuraavaksi laitoin pystyyn hääblogin mutta sitäkään en jaksanut oikein päivittää kun oli kuitenkin nettisivut ja päiväkirja netissä. Tässä kolmannessakin on tarkempi aihe. Halusin kirjoittaa ajatuksiani raskaudesta ja samalla helposti seurata (ja "raportoida") raskauden kulkua. Viime keväänä kun plussasin niin yritin kovasti etsiä blogeja jossa olisi käsitelty raskautta ylipainoisena mutta niitä ei kovin montaa osunut silmään. Haluaisin kuitenkin jatkaa kirjoittelemista vauvan syntymän jälkeen. Pitäisi vaan jotenkin saada hieman lisättyä julkaisujen määrää. En ole koskaan ajatellut olevani hyvä kirjoittaja joten rima tuntuu välillä aika korkealta. Suurin osa lukijoista tai ainakin kommentoijista on enemmän tai vähemmän tuttuja joten jännittää ei niin kovin kannattaisi.
2. Miten bloggaaminen on vaikuttanut arkeesi?
Kuten edelä kirjoitinkin että julkaisutahti ei ole päätä huimaava. Tämä on 21. ja eka oli lokakuussa ei 3 kuukaudessa. Haluaisin päästä reiluun viikko/julkaisu tahtiin. Saa nähdä. Siis arkeen ei kyllä hirveesti oo vaikuttanu. Ehkä pitäis ainaki silleen että ottaa kuvia enemmän ni niitä voi sitte laittaa tänne väleihin. 
3. Mistä aiheesta kirjoitat mieluiten?
Toistaiseksi taitaa olla kaikki joko raskauteen tai kotiin liittyviä ja ne onkin lähellä sydäntä. Olisi kyllä kiva joskus kirjoittaa jostain vähemmän konreettisista jutuista liittyen perhe-elämään yms. Myöhemmin varmaan muutkin kiinnostuksen aiheet nousevat esiin kun pääsen "raskaudesta eroon".
4. Minkälaisista blogeista tykkäät?
Seuraan aika paljon erilaisia blogeja. Pääasiassa perhe-elämään, ruoanlaittoon/leivontaan, askarteluun ja painonpudotukseen liittyviä blogeja. Jonkun verran myös muotia mutta se on enemmän kuvien ja ajatusten kun itse muodin takia.  
5. Mitä odotat eniten kesässä?
Vauva-arkea :D En tykkää liian kuumasta joten toivon että sää on maltillinen. Myös ristiäiset ja häät tiedossa kesällä. Ja omat (sekä miehen) kolmekymppiset mutta saas nähdä milloin ja miten niitä juhlistetaan vai jääkö ihan unohduksiin. Saa syyä jäätelöä ilman että pelkää verensokerien puolesta. 
6. Missä haluaisit nähdä itsesi 5 vuoden kuluttua?
Uskon ja toivon että että viiden vuoden kuluttua meillä on toinenkin muksu. Haluaisin että olisimme saaneet pysyvämmän asunnon ja olisin saanut jotain päätöstä aikaan mahdollisten tulevien opiskelujen suhteen.
7. Mitä ilman et voi elää?
Tietotekniikka :D Aika nopeesti sitä jää koukkuun. 
8. Jos voittaisit miljoonan, mihin käyttäisit rahat?
Ostaisin ekana auton ja sitte asunnon. Osa menisi säästöön ja osa arjen pyörittämiseen vanhempainvapaan jälkeen. 
9. Sisustus vai muoti?
En oo perillä trendeistä vaikka seuraankin muotia blogien kautta. Tykkään pukeutua ja miettiä vaatteita ja laittaa kotia mutta se tulee aina omien mieltymysten kautta. Toivon kuitenin etten oo ihan "so last season". Sisustuksessa yritän valita materiaaleja ja värejä joita jaksaa katella vähäm pidempäänkin. 
10. Mikä on paras aamupala?
Mun aamupala on ollu viime aikoina aika yksipuolinen. Joka aamu sama. Rahkaa mehukeitolla ja ruisleipää. Aamiaisessa ei ole mitään vikaa mutta vaihtelu virkistää. Nyt radin aikana oon puolittanut sen eli syön kaks aamupalaa. Tuohon vielä lisätään kananmunaa. Jos siihen saisi vielä tuoremehua ja hedelmiä sekä kiireetön aamu niin olis aika lähellä täydellisyyttä.
11. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Oon ollu aina enemmän iltavirkku. Vuorotyö missä aamuvuorot harvinaisempia vielä edistää sitä. Vaikka aikaisin herääminen on usein aika tuskaa, saa siitä outoa tyydytystä kuinka paljon on saanutkaan aikaan vaikkei kello ole vielä paljoa. Tänään heräsin hieman ennen yhdeksää. Meni kuitenkin melkein tunteroinen että noustiin sängystä ylös. Aamupala vol 2 odottaa jääkaapissa, sillä tein eilen illalla valmiiksi mansikkarahkaa. Helpompi tehdä kerralla tupla-annos mutta parasta se on kun kohmeiset mansikat saa rahkan maistumaan ihan (tai ainaki melkeen) jätskiltä. Hei. Vielä yks asia mitä ootan kesältä :D


Noniin, haastan blogit Lapset menossa mukanaPoika on tullut kotiin ja sydämeenSyysesikko vastaamaan kysymysiin. Pakkoa ei ole. Liebster Awardin tarkoituksena saada näkyvyyttä pienemmille blogeille. Vastaa kysymyksiini ja keksi kysymykset haastamillesi bloggareille. 

Omat kysymykset

 1. Miksi aloitit bloggaamisen?
 2. Mitä haluat bloggaamisella saavuttaa?
 3. Miten bloggaaminen on vaikuttanut arkeesi?
 4. Mistä aiheista kirjoitat mieluiten?
 5. Millaisia blogeja itse seuraat?
 6. Tämän vuoden kohokohta?
 7. Mitä kaipaat elämäsä ennen lasta/lapsia?
 8. Kerro joku oma kiva lapsuusmuisto
 9. Mikä on lempiherkkusi?
 10. Minkä uuden taidon tai ominaisuuden haluaisit oppia?
 11. Seuraava matkakohde?
Jos osallistut haasteeseen. Olisi kiva jos laitat viestiä minulle ettei mene ohi vaikka seuraankin blogeja Bloglovinin kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti