"Onni"

"Onni"
Onni asuu täällä

perjantai 17. lokakuuta 2014

Neuvola-asiaa

Tiistaina Maanantaina oli eka neuvola... Ja kuten yleensä joudun toteamaan niin jännitin ihan turhaan. :D
Tosi mukava oli "neuvolan täti" pöydän toisella puolella. Harmi vaan että tämä nimenomainen ei oo meidän oma th vaan sijainen. Ens kerralla sitte saadaan tietää minkälaisen henkilön kanssa jullaan jatkossa juttusille.

Kaikenlaista lippulappua sieltä saatiin. Pitäisi varata aika hampaiden tarkistukseen. Hammaslääkäri ei oo koskaan ollu mikään mieleinen paikka ja yhtä ensiapukäyntiä lukuunottamatta viime hammashuollosta on lukunu melkeen 10 vuotta. Nyt olis kyllä täydellinen aika huolattaa hampaat kun päästään jonon ohi ni sais senki kuntoon ennen vauvan syntymää.

Laitoinkin tonne sivupalkkiin että minkälaisia käyntejä varailtiin. Eli verinäyte, 1. ultra, sokerirasitus ja neuvolalääkäri. Nuo verikokeet onkin jo ens viikolla. Pitää keksiä kaikenlaista menoa että aika menisi hieman nopeammin. Kovasti jo polttelee halu päästä tonne ultraan. Jos sitä jaksais ens viikolla mennä käymään pitkästä aikaa salilla. Pitää pistää PT:lle viestiä että sattuisko olemaan enää aikoja vapaana. Jos ei niin varmaan pärjään myös itekseni. Pitää vaan kattoo oman kunnon mukaan.


Siellähän mitattiin myös verenpaine, hemoglobiini, virtsasta jotain ja paino ja pituus. Tai no pituudeksi riitti se mitä sanoin mutta paino. Tosi kiva ku se näyttää monta kiloo ku enemmän mitä oma vaaka ku olin pari päivää aiemmin käyny. Mutta ei kait se auta. Se oli mun sen hetkinen paino ja vaikka se oliski ollu pari kiloo tai enemmänki alempi ni ei se poista sitä tosiasiaa että olen ylipainoinen ja reippaanpuoleisti. Viime aikoina ei ole ruoka oikein maistunut. Tuntuu että voi syödä vain pieniä annoksia mutta sitte jo parin tunnin päästä tai aiemminki taas sellanen olo että pitäis saaha jotain syötävää.. Mutta ekaa kertaa ikinä jos ottaa siinä vaiheessa vaan vaikka omenan tai piltin ni se auttaa... Ainaki hetkeksi. Tänään ei oo töissä mukana hedelmiä ku ne oli loppunu ja se harmittaa. onneks löysin repun pohjalta piltin ni saa vähän välipalaaki. Onneks pääsen tänään pikkasen aiemmin töistä kun otan ylitöitä pois. Sitte lähetäänki kohti pohjoista näkemään mun vanhempia ekaa kertaa raskausuutisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti